Bitcoin SV, Algorand, BAT-prisanalys: 12 september

Medan Bitcoin hade hotat att fylla CME-klyftan till 9 600 dollar, verkade det i skrivande stund som om BTC kunde hålla sig borta från klyftan, med kryptovalutahandeln under dess motståndsnivå på 10 400 dollar. Bitcoin SV kunde gå söderut för att röra sin supportnivå , medan Algorand visade tecken på konsolidering ovanför sitt eget stöd. Tvärtom, grundläggande uppmärksamhet token var svagt hausseartad i diagrammen.

Bitcoin SV hade bildat en stigande kil , ett baisseartat reverseringsmönster, på sina diagram.

Medan BSV inte hade sjunkit mot sitt stöd till $ 166 vid presstid, visade dess prisrörelser fortfarande en viss grad av baisshet

Priset kunde inte stiga mot dess motstånd och Chaikin Money Flow betonade kapitalutflöden från marknaden, ett tecken på växande försäljningspress på BSV-marknaden, särskilt om CMF fortsatte att sjunka.

BSV måste gå över sin motståndsnivå på $ 180 innan den kan initiera långsiktiga uppåtgående trender.

Faktum är att intresset för Bitcoin Future verkade öka då Bitcoin Association tillkännagav nya fiat on-ramper för att förvärva BSV, som nyligen introducerades av 11 digitala börser.

RSI var på 52, vilket är ett neutralt värde, men i detta sammanhang var det hausseartat. RSI har inte sjunkit under 50 under de senaste dagarna, efter att ha vänt den neutrala 50 linjen från motstånd till stöd eftersom ALGO vänt motståndsnivå på $ 0,4 för att stödja.

Sedan vändningen har handelsvolymen varit under genomsnittet, men visade ingen ökande eller minskande trend. Det kommer sannolikt att finnas några sessioner med konsolidering, innan en annan flyttar upp.

I relaterade nyheter, efter Ethereum, är Algorand den andra stora blockchain med inbyggt stöd för Center Consortiums stabila valuta USDC

BAT handlades till 0,265 $, precis under 78,6% retracement-nivå på 0,269 $, vid presstid. Fibonacci Retracement-verktyget lyfte också fram några andra viktiga nivåer som 61,8% retracement till 0,3 $.

The Awesome Oscillator föreslog att momentum var i hausseartat territorium, men histogrammet indikerade att det var svagt hausseartat momentum.

Om BAT ser en ny våg av försäljningspress kan den sjunka förbi nivå 0,2219 dollar och ångra alla vinster som gjordes i augusti för att hitta stöd på 0,2 dollar.